Praha

Årets sommerferie startet med en tur til vakre Praha i slutten av juni:-)IMG_0698Torget i Gamlebyen hvor det alltid er mye liv. Her finnes det mange koselige restauranter, barer og butikker.IMG_0722Praha er kjent for sine mange broer.IMG_0776Litt posering må til på ferietur:-)IMG_0729Her ser yngstedatter Maria over mot Karlsbroen.IMG_1612Karlsbroen med Petrinhøyden i bakgrunnen.IMG_0814Nærbilde av Karlsbroen.IMG_0820Koselige kanaler som kan minne litt om Venecia.IMG_E0879Utsikt over byen fra Petrinhøyden. Her kan man ta en kabelbane til toppen hvis det ikke frister å gå.IMG_1621IMG_1624Vakre husfasader.IMG_0944IMG_0946God mat og drikke hører med.IMG_0947Koselig på storbyferie med begge døtrene:-)

Paint ramme navn2

 

2 thoughts on “Praha

  1. Hva for deilig tur med døtrene begge to :-)) veldig koselig Praha ligger ca. 180 km fra hjemmet mitt… nesten du var med meg :-))Fantastiske bilder du tok og deilig været. Hilsen og klem til deg.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s