15 thoughts on “Sensommer

 1. Flotte sensommer/tidlig høst bilder:) Så heldig du er som har hest:) Har selv hatt hest, fikk min første når jeg var 7, og hadde hest helt frem til jeg ble 18:) Ingenting slår en ridetur i skogen:) savner det litt nå merker jeg:( jaja:)Ønsker deg en super fin uke:)Klem fra Linn

  Like

 2. I dag fant sola det for godt å skinne på oss, men det er kaldt i lufta så høsten er nok rett rundt hjørnet. Fine hester! De har nok kosa seg i Jønndalen i sommer!Ha en fin mandagskveld!Klem fra Ingunn

  Like

 3. Nydelige bilder fra sensommeren!! Gleder meg til høsten jeg,en fin årstid bare vi ikke regner vekk da!!Tuuusen takk for det nydelige skiltet,det henger så fint på kjøkkenveggen,kjempekoselig!!Finfin ny uke ønskes deg,klm ingrid l

  Like

 4. Hei skjønne deg. Ååå så koselig å titte inn til deg her. Du har så utrolig flotte bilder. En fryd å se på. Nydelige hester og. Og kule joggesko under her. Og så har du en vakker datter må jeg si. Ligner sikkert på deg… :)Så goft å få hestene hjem. Ha en fin kveld videre hvor du en er… Klem fra Margareth

  Like

 5. Det finnes ikke flottere sted enn fjellet på høsten. Jeg håper denne høsten byr på mange fine turer i fjellet 🙂 Nydelige hester! Og jeg digger de turkise IJ-støvlene. Mine kjedelige svarte blir veldig anonyme i forhold 🙂 Ha en flott dag!

  Like

 6. Flotte bilder! Selv om sommer'n godt kan vare litt lenger, så er høsten ei fantastisk nydelig tid også – bare den ikke regner bort vel og merke.. Flotte farger i naturen. Så stas med hester, godt å få dem hjem igjen vil jeg tro. Tok ridetimer og var med på stell av hest og stall i tenårene, en herlig periode :)Gode datteren din med så nydelige blomster til ho mor. Men det var sikkert fordi du fortjener det 😉 Ha en fin torsdag!Eli Kristin

  Like

 7. Så fine bilder..kjenner nesten sommerfølelsen. At tiden flyr fort, er det ingen tvil om. Nå har jeg “bare gått hjemme” en periode, og jeg kan love deg at dagene flyr fort, da også.. Trekk pusten, sett deg ned og nyt november.. Klem fra Inger Johanne

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s