3 thoughts on “Dublin next

  1. Nydelig bilde. Dublin står på ønskereiseplanen min. Har mange kjente som er der akkurat nå i forbindelse med NM i poker. Livlig by 😉 Får følge med på evt innlegg etter turen din. Kos dere masse på jentetur – og riktig god påske til deg & dine, Marianne! 😀

    Like

  2. Så hyggelig! Jeg har vært i Dublin og sitter igjen med gode minner. Nå husker heller ikke jeg hva de forskjellige severdighetene heter, men en runde med buss anbefales. Så likte jeg veldig godt bare å vandre rundt i byen, spesielt i “gamlebyen”.Riktig god tur og god påske!Klem

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s