København

Denne uken har vi hatt vinterferie og noen av feriedagene ble tilbrakt i København. Danmarks hovedstad er en veldig koselig by som det alltid er like hyggelig å komme tilbake til:-)

 

En tur til Nyhavn hører alltid med:-)

 

Fristaden Christiania var en interessant opplevelse og et sted i København hvor vi aldri har vært tidligere.

 

Bydelen Nørrebro var også et nytt bekjentskap for oss. Lunsj på Nørrebro bryghus kan absolutt anbefales:-)

 

Mathallen “Copenhagen Street Food” på Papirøen er også verdt et besøk:-)

Ønsker dere alle en fin ny uke!

 

21 thoughts on “København

 1. København er en herlig by!!Blir aldri lei av å reise dit…og når været er fint er det fantastisk å bare sitte i Nyhavn og kikke på folkelivet!! 🙂 Fine bilder!!Superfin ny uke ønskes deg,klm ingrid l

  Like

 2. Hei Marianne :)Kom over bloggen din her via en annenblogg, og la meg til som følger…Har sittet å tittet litt nedover ogbakover her hos deg. Syns du har enkjempekoselig blogg med mange finebilder og variasjon ღ herlige bilderher også fra København… Ønsker degen fortsatt fin uke, klem fra Mette

  Like

 3. København er veldig populær for nordmenn på førjulshandel og det skjønner jeg godt. Så hyggelig by hele året egentlig. Så kjekt å høre fra deg igjen og at et fortsatt står til liv på bloggen din. Ønsker deg et fint, fredelig og trygt nytt år.

  Like

 4. Dejlige billeder 🙂 det ser ud til I bare har nydt skønne København. Vores søn bor derovre og vi skal besøge ham næste weekend..håber at få fint vejr som det ser ud til I havde. Tror vi må kigge efter Nørrebro Bryghus 😉 tak for tippet!!

  Like

 5. Helt enig. København er en utrolig herlig by. Passelig stor, passelig liten.. Jeg har vært innom Christiania en gang, og jeg synes ikke det var så koselig å være der, men vi spiste på en kjempefin restaurant der, husker jeg.. Klem fra Inger Johanne

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s