Finnemarka

Fra lørdag til søndag har vi vært en tur på hytta i skogen. Fra vi reiser hjemmefra til vi er framme på hytta bruker vi ca 30 minutter, så hytta er ofte i bruk. Hytta ligger i Finnemarka som er et skogområde på rundt 430 kvadratkilometer i Buskerud fylke. Lørdag var det mye is, så støvler med pigger var det beste å bruke. Fra lørdag til søndag snødde det tett, så i dag var det brukbare skiforhold:-)

Ønsker dere alle en fin søndagskveld!

6 thoughts on “Finnemarka

  1. Tror jammen det er kommet mer snø “nedafor” enn her oppe nær fjellet. I dag var det perfekt februar-vær, kuldegrader og sol. Flotte bilder! Kjekt å ha hytta i nærheten. Vi leide ei hytte da jentene våre var små, og den lå bare en halvtimes kjøring unna. Perfekt både for helgeturer og en søndagstur.Klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s