Tulipaner

Jeg er veldig glad i tulipaner, de er så vakre i alle slags farger:-) 

Tulipaner (Tulipa) er en slekt i liljefamilien. De danner store løker og er ganske lette å dyrke. Tulipaner finnes i mange farger. De hører opprinnelig hjemme i Sør-Europa og deler av Afrika og Asia. De ble populære i Europa på 1500-tallet. Tulipaner forbindes i dag først og fremst med Nederland:-)

9 thoughts on “Tulipaner

  1. Så nydelig, jeg blir en tanke misunnelig. Her våknet vi til snø på bakken i morges….Tulipanene dine var aldeles nydelige, tulipaner er noe av det vakreste som finnes. Ha en riktig koselig søndagskveld.Yvonne

    Like

  2. Nydelige og flotte vårblomster! Heldige du, vi har overlevd heftig høststorm de siste dager og har måtte binde fast løse ting ute. Nye trampolina klarte seg heldigvis, puh. Den forrige tok orkanen Berit! :O Hardt på Vestlandet, vil ha sommertemperaturer nå!Nyt dagen! :)Klem, Eli Kristin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s