8 thoughts on “Aladdins lampe

  1. Stilige votter! Spennende farger som jeg aldri hadde hatt fantasi til å sette sammen. Jeg måtte akkurat rekke opp og legge opp på nytt på en tunika til meg selv. Medium ble i største laget på den modellen jeg skal strikke. Hadde bare strikka ca 15 omganger så ingen stor krise. Har nok arbeid ei stund framover…..Ellers venter jeg på mer snø. Riktig god helg! Klem fra Ingunn

    Like

  2. Så fine votter. Det er så gøy å strikke votter i litt sånn uvanlig fargekombinasjon.. Jeg har fått litt sansen for vottestrikking, og det er tydelig at det er populært for tiden. God søndag videre til deg.

    Like

  3. Så fine votter. Det mønsteret har jeg ikke sett før. Flott – og det samme gjelder en herlig fargekombo. Gøy med farger :)Lurer på hvor jenta di har fått reiselysten fra, he-he. Dere er heldige som reiser en del og får oppleve nye steder!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s