Aspen snowmass

Endelig har juleferien begynt. I dag var det siste arbeidsdag på skolen før ferien. Tradisjon tro gikk hele skolen rundt juletreet i skolegården, slik blir det god julestemning av:-) Denne julen skal vi feire i USA, nærmere bestemt i Aspen i Colorado. Vi flyr fra Gardermoen i morgen tidlig og gleder oss masse til å stå på ski i de utallige løypene der borte:-)
Ønsker dere alle en fin julefeiring:-)

5 thoughts on “Aspen snowmass

  1. Er litt seint ute med å ønske god jul og god tur, men håper juleferien har vært fin! Det høres spennende ut. Her er det fint vær, men lite snø. Løypene ved Torsetlia er kjørt, men jeg har ikke vært på ski. God tur hjem igjen og godt nytt år fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s