15 thoughts on “Desember

  1. Så fint det är opp vid hytte..fjäll och åter fjäll..så vackert!!! Vackra vantar oxå..fina färger.Ni har mycket snö.. vi har näs´tan inget alls.. bara liiiite..men kallt.. idag va det -16 och igår -19…ha det bra!

    Like

  2. Hei!likte votteprosjektet ditt, ser kjempefint ut. Lurer på hvor du har fått tak i mønsterheftet. Jeg har nemlig et lignende som er utgitt av samme dame. Heftet mitt heter vottemønster fra sør- Varanger, som er min hjemkommune. Skulle gjerne hatt dette heftet også. Håper på svar.Hilsen Berit

    Like

  3. Hei Marianne, jeg bor i Tyskland og lærne en lite norsk med mye glede. Jeg har bgynnt med blog også!!!Siden jeg var i Norge jeg strikker mye og veldig veldig gjerne. Bildene din fra hytta er fantastisk jeg elsker naturen. Jeg strikker også gjerne med farger og mønster. Din votteprosjekt er veldig interessant, jeg er spennende… Hjertelige hilsen… besøk meg gjerne… jeg arbeider med blog min enda… ha en fin helgen Viola.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s