21 thoughts on “Winter wonderland

 1. WOW!!!!!! Så utrolig fine bilder du har tatt, hvordan fikk du tatt bildet av elgen og rådyret? Kjempe fine naturbilder! Elsker kombinasjonen av snø og natur:) blir så rent! Kan tenke meg det var kos på hytta da ja, misunner deg:)Ei fin start på uka til deg:)Klem fra Linn

  Like

 2. Flotte naturbilder som vanlig fra deg! Kjekt med snø når det er vinter. Kaldt her i Kristiansund også og et tynt lag med snø nok til at Sigurd får brukt akebrett.Ønsker deg ei fortsatt fin uke!Klem fra Ingunn

  Like

 3. Nydelige vinterbilder og så fine bilder av dyrene!! Elgen ser veldig fornøyd ut der han ligger. Nå kjenner jeg at det skal bli godt å få sola tilbake etter mørketida!!Ha ei fortsatt fin uke! 🙂

  Like

 4. Winter wonderland er en dekkende beskrivelse her. Nesten påskestemning, helt magisk sådan. Dere har det flott der i fjellheimen. Må være herlig med ei hytte å kose seg på. Herlige julebilder fra hytta forresten ;)Skappelen til datteren ble nydelig – akkurat som hun er 🙂 Kjempelekker i den fargen. Jeg er blitt dårlig på å legge igjen spor, skal bare.. men jeg titter innom med jevne mellomrom og følger med :DAlt godt i 2014 til deg & dine! Klem,Eli KristinPs – har en giveaway gående om du vil prøve lykken på varme plagg i lammeull? ^_^

  Like

 5. Oisann! Nesten uvirkelig å se det ligger hvitt. Vi har nytt nydelig høstvær… men i dag plaskregner det så mye at det ikke rekker å renne unna. Dammer overalt. Koser meg inne med lys & spøt. Nydelig å se skog og snø :)Flott lue over her også forresten!!! Kos deg 🙂

  Like

 6. Er dette fantastisk bildet av Lille Leon… super.Utrolig masse snø… deilige tur dere hadde. Ønsdag kommer her frosten. Liker snø :-))) Så flott at dere nytte første vinterværet. Klem fra Viola

  Like

 7. Hyggeligt med tur i det smukke snelandskab – vildt der er kommet så meget. Her i Nordjylland kom den første sne i dag, men kun så det knap kunne ses på jorden hos os:-)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s