Wien

Etter noen dager i Roma fløy vi videre til Østerrikes hovedstad Wien. Her skulle danselaget til yngstedatter Maria delta i Europamesterskapet i Cheerdance. Maria selv var dessverre skadet i skulderen og måtte derfor se det hele fra sidelinjen. Wien er virkelig en flott by og her er det litt av hvert å oppleve. Det enorme slottet Schònnbrunn med sine flotte parkanlegg er en av Østerrikes største turistattraksjoner, så hit måtte vi selvsagt ta en tur. St. Stephans katedralen og Mozart Haus fikk vi også med oss. I tillegg byr Wien på mange gode restauranter og det mangler heller ikke på shoppingmuligheter:-)

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker dere alle en fin fredagskveld!

 

 

 

One thought on “Wien

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s