Hyttebrann

I januar var vi så uheldige at hytta på fjellet begynte å brenne. Heldigvis ble ingen skadet, men hytta gikk det verre med. Det var en utrolig vond følelse å stå og se på at hytta brant, mens vi ventet på brannvesenet. Nå venter vi på å få vite om hele hytta må rives eller om det er mulig å redde den. I helgen er det hyttemesse på Hellerudsletta, så dit skal vi for å se på ulike alternativer:-)

Ønsker dere alle en fin fredagskveld!

8 thoughts on “Hyttebrann

  1. Nei, så sørgelig! Jeg lurte litt på at dere var på påskeferie i Trysil.Håper det løser seg til det beste for dere, og lykke til på Hyttelivsmessa! Mannen min er på stand for Vestfold Plast.God helg fta Ingunn

    Like

  2. Uff, det høyrest som ei forferdeleg oppleving.Det er min store skrekk at det skal begynne å brenne.Håpe det ordnar seg på best muleg måte for dokke.Lukke til på messa, der er nok mykje fint å sjå.God helg frå Anne-Mari

    Like

  3. Det var dog en forfærdelig oplevelse!!! Heldigt ingen kom til skade, men der er noget uhyggeligt ved den slags brande. Held og lykke med opbygningen igen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s