Maria

I dag har vi hatt bursdagsfeiring, yngstedatter Maria fylte 16 år:-) Det er helt utrolig hvor fort årene går, synes ikke det er lenge siden hun var en liten jente. På en slik dag er det jo greit med litt skryt av bursdagsbarnet. Helgen før påske var det NM i cheerleading og cheerdance i Oslofjord convention center. Maria og laget hennes Ground Breakers ble Norgesmestre i cheerdance hip hop, og det var jo selvfølgelig utrolig gøy. De ble da kvalifisert for Europamesterskaper som går av stabelen i Wien i begynnelsen av juli, så da blir det en tur til Østerrike for å heie de fram:-)

One thought on “Maria

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s