Mariusvotter

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg allverdens hjemmestrikkede plagg, men et par Mariusvotter har det iallefall blitt. Disse er raske og greie å strikke på tykke pinner før de toves. Tenkte egentlig at jeg skulle tove de litt mer, slik at de ble litt mindre. Men nå passer de perfekt utenpå skihansker i kaldt vær, så jeg lar de være slik de er:-)

9 thoughts on “Mariusvotter

  1. Veldig gode farger har du brukt. Kjempeflotte votter. Jeg liker Mariusmønsteret.Ønsker deg fortsatt gode skiturer. Her var snøen smeltet 😦 men i dag vi hadde så deilig solen og såjeg tar en tur i skogen. Håper snøen kommer tilbake på fjellet og jeg kan tar en tur med ski i februar igjen. God helg deg. Klem fra Viola

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s