Riga

Som jeg skrev i et tidligere innlegg har nå eldstedatter Andrea dratt til India for å studere. I dag har jeg sett gjennom noen bilder og fikk lyst til å lage et innlegg fra en langweekend jeg og Andrea var på i september. Vi tok turen til Latvias hovedstad Riga. Det var en flott by som jeg absolutt kan anbefale.  Her fikk vi oppleve kultur, god mat og drikke og selvfølgelig måtte vi prøve noen spa-behandlinger:-)

3 thoughts on “Riga

  1. Der har jeg ikke vært, men nå frister det! Flotte bilder fra byen, og så kjekt det måtte være med mor/datter-tur!Her har det blitt mildere, men skiføret er godt, og jeg har vært på ski i dag også.Nå er jeg imidlertid snart klar for håndballkamp og skal ordne meg en enkel bunding som følge. Jeg kan ikke kaste bort tida med bare å se. Travel pensjonist, vet du.God mandagskveld fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s