14 thoughts on “Happy friday

  1. Jeg husker godt den herlige fredags-følelsen jeg hadde mens jeg var i arbeid, og spesielt hvis alt var forberedt til mandag når jeg dro fra skolen.Fint med fredager nå også, forresten.Kjempefint blomsterbilde!Riktig god helg!Klem

    Like

  2. Nydelige blomster i skjønne krukker. Fikk minner fra barndommen. Min farmor og min fars tante hadde alltid fine blomster i slike krukker. Herlig! :)Nydelige bilder fra 17. mai hos dere. Bunad er rett og slett vakkert og deres bunader er kjempeflotte. Jeg har aldri hatt det selv, men det skal jeg ha om et par – tre år håper jeg, hihi. En sunnfjordbunad med blått liv – den samme som min datter skal ha. Praktplagg uten like :)Håper du hadde ei flott helg – ønsker deg ei herlig uke, Marianne!Klem, Eli Kristin

    Like

  3. Deilige bilder som viser at det er vår ;o)Håper helga ble fin..Og du, for en nydelig bunad du har! Og så morsomt med sølje med Trysil Knut på, synes slikt skaper mer tradisjoner. Har ei sølje(som også kan være smykke) av Prilar-Guri som æ arva som barn :o)Ha ei fin uke

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s