Skappellue

Da har endelig jeg også fått ferdig et lite strikkeprosjekt. Oppskriften er fra boken Skappelstrikk. Luen er myk og behagelig å ha på seg, så mulig jeg kommer til å strikke den i en annen farge også. Da vil jeg isåfall velge litt mer kontraster i fargene. Nå er det ikke så lett å se at den er strikket med tre forskjellige typer garn:-)

Ønsker dere en fin kveld!

9 thoughts on “Skappellue

  1. Så fin lue. Og det er jo in med melert look på tøyet nå. Jeg har nettopp strikket en genser med to garn i forskjellige farger.Ellers har jeg lue nr 4 på pinnene, slike FWWS luer, eller hva de nå kalles…..Ja, hvilke farger skal du velge på neste lue, da?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s