Fargerikt

Høstferien er over og en ny uke er allerede godt i gang. På fjellet hadde vi et vekslende vær, solskinn, grått og noen få regndråper. Det var fortsatt flotte høstfarger i naturen der oppe, og det var deilig å være ute i den friske, klare luften. Til dere som lurte på hva jeg har begynt å strikke, så er riktig svar en Skappel. Riktignok en liten en, nemlig en lue:-)
Ønsker dere en fin dag!


3 thoughts on “Fargerikt

  1. Flotte høstarger hos deg;)Vi har høstferie denne uka og har vært på fjellet i 4 dager i sterk vind, sol og 18 grader på søndag. Litt rart å springe rundt i sommerklær i oktober. Fin arbeidsuke til deg;)Klem fra Ann-Mari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s