Nyhavn

Nå har vi kommet oss opp på hytta på fjellet for å tilbringe de siste høstferiedagene her. Et lite innlegg fra Københavnturen blir det likevel. Nyhavn er et havnekvarter som er et av Københavns mest besøkte turistmål. Havnen ble gravet ut fra 1671 til 1673, hovedsaklig av svenske krigsfanger, som et alternativ til den eksisterende havnen. Dikteren H.C. Andersen bodde flere steder i Nyhavn på 1800-tallet. Nyhavn huser i dag en rekke restauranter, kafeer og barer. Det er flott å sitte her og nyte folkelivet, spesielt på en solskinnsdag:-)

Ønsker dere alle en god helg!
Klem Marianne


3 thoughts on “Nyhavn

  1. Nyhavn er så fin å fotografere, og jeg elsker alle fargene på husene i rekke nedover.Bare å sette seg ned med en kald øl, og glo på folkene som går forbi, en fin sommerdag, DET er herlig, det.Nå lengter jeg meg tilbake igjen……God helg, klem

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s