4 thoughts on “Ridetur

  1. DET så herlig ut, Marianne. Gjett som jeg savner det.Sophia går på landbruksskole med hestelinje, så der er det mye ridning , kan du tro.Nå venter vi gjester på sjømat, så dette blir en fin kveld.Ha en fin kveld.

    Like

  2. Å det så fantastisk ut, som jeg savner å ri!!Og nå på høsten så er det jo helt herlig.. Eller det er vel herlig hele året egentlig ;)Idag har pakka kommet, tusen takk! :)Du hadde jo lagt med garn også du! :)Tusen, tusen takk, gleder meg til å starte på noe :)Håper du får en fin lørdagskveld :)Klem Nina

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s