Islandsk strikk

Islandsk strikk er navnet på boken jeg har fått fra Samlaget🙂 Det er virkelig en flott bok med masse fine bilder og oppskrifter. Her finner man gensere til både barn og voksne, i tillegg til endel småprosjekter. Selv fikk jeg lyst til å strikke et par votter. Garnet som brukes i oppskriftene er fra Island, men det skal gå greit å bestille det på nettet.
Ønsker dere en fin fredagskveld!

9 thoughts on “Islandsk strikk

 1. jättefin bok!! Jag har min syrra som är gift med en islänning så hon har köpt garn åt mej flere gånger, men du kan best på netet. Oj isländska tröjor är så härliga! Ha en bra fredagkväll.

  Like

 2. En kjempeflott bok. Jeg bladde i den da jeg var på Garnstafett i Århus, DK, i sommer.Du kan fint bruke annet garn til oppskriftene. Mange synes ar det islandske garnet stikker for mye.Vi har en forhandler av Islandsk garn i distriktet, så jeg kjøper av henne når jeg skal strikke slike gensere.Jeg synes vottene i boken er så flotte.God helg, Marianne.

  Like

 3. Det er riktig :-))) Super fin. Jeg liker veldig. Herlige mønster. Deilige genser… og votter.Jeg liker mønsterstrikke. Ha masse moro med dine votterstrikke. Jeg ser frem til ditt prosjekt. Ha en riktig fin helg. Klem fra Viola

  Like

 4. Hei igjenJeg svarer deg her på spørsmålet ditt, ang annet garn.Jeg er ikke i butikken nå, og har ikke alle banderolene foran meg til å sammenligne med.Men sjekk ut Faerytale 18m på 4.5 =10 cm ( jeg selv må strikke med pinne 4 for å få denne strikkefastheten)PUNO kan være et alternativ…….husker ikke helt, men var det 13m på p 5= 10 cm tro???? ( se på PUNO Petit og MITU, de har samme strikkefasthet) og se også på Vamsegarn, som har samme som PUNO.Ellers kan du blande to garnsorter, og prøve deg frem hvilke strikkefasthet du får.Lykke til Marianne.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s