Drink`N Go

Jeg har kjøpt meg en ny, smart smoothiemaskin (har riktignok en vanlig fra før, men en nyvinning er alltid moro). Det som er spesielt med denne, er at du lager smoothien rett i flasken som du drikker den fra. Slik slipper man ekstra oppvask og det er kjekt hvis man skal ta den med seg:-) I dag lagde jeg en smoothie av banan, eple, plomme, frosne skogsbær og yoghurt.

3 thoughts on “Drink`N Go

  1. HeisannSå smart! Jeg kjøper ferdig smoothien, jeg. På flaske i butikken. De er gode de også.Den maskinen minner om kaffebønne- maskinen min………. Men min er en grinder, ikke en blender!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s