Notting Hill

Notting Hill er kjent som et fasjonabelt område i London med store viktorianske hus og eksklusive butikker. Samtidig har området en levende alternativ kultur, som blant annet er synlig gjennom det kjente antikvitetsmarkedet i Portobello Road.

Ønsker dere alle en ny, fin uke!
Klem Marianne

6 thoughts on “Notting Hill

  1. London er den kjekkeste storbyen å reise til syns jeg! Jeg skal reise dit neste uke og gå i akkurat samme gate som du har tatt bilde av;) Gleder meg. Kos deg videre!

    Like

  2. Flotte husfasader.Og så er det noe med å få med seg alt man kjøper hjem……kremtAng det jeg nevnte i forrige innlegg, så er det markeringen av 100 års jubileet for 1 verdenskrig , de rosene du hadde tatt bilde av. Det har også vært en lyd og lysinnstallasjon for å markere det også.

    Like

  3. Hei;) Virkelig en sukkerbydel;) Så flott;)Denne sommeren har de vært lite blogging her. Jeg har sikker gjort som humla, bare summa avgårde og kost meg i sola. Denne sommeren har jeg fått lange fjellturer, bading i fjellvann og jeg har virkelig nytt hvert sekund;)Nå satser vi på en flott høst;)Klem fra Ann-Mari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s