Kaffekvern

På hytta har vi stående en gammel kaffekvern. Den har tilhørt mine tippoldeforeldre. Lenge har den kun stått til pynt, men i det siste har den vært mye i bruk. Kaffen blir bare så mye bedre når man maler kaffebønnene selv. Hjemme har vi en elektrisk kvern, men det fungerer aldeles utmerket på gamlemåten også:-)
Er dere glad i kaffe?

6 thoughts on “Kaffekvern

  1. Du har nettopp den jeg har drømt om i årevis!!! Elsker kaffekverner, og duften av nymalt kaffe.Siden jeg aldri fikk tak i en slik, ble det elektrisk kvern. Jeg kverner ALLTID kaffen selv. Da er den best. Og jeg liker den mørkbrente kaffen, mmmmmm….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s