Frankrike

I dag har det vært et forferdelig uvær her på Østlandet. Det har kommet store nedbørsmengder og vært mye lyn og torden. I morgen tidlig går turen til Syd-Frankrike, så forhåpentligvis skal vi få en avslappende uke med sol og varme:-)
Ønsker dere alle en fin sommerkveld!


21 thoughts on “Frankrike

  1. Der nede er det slett ikke så værst.. Er det Nice vi ser på bildet? Isåfall er det en sjønn by og et herlig utgangspunkt for byene i nærheten. I dag har dere sikkert fått med dere nasjonaldagen også – ikke like overveldende som i Norge, men artig nok med fyrverkeri i kveldsmørket. God ferie !

    Like

  2. Hei MarianneEr det til San Rafael dere skal?Jeg har vært flere ganger i syd Frankrike, og det var noe kjent med det tårnet i bakgrunnen der…….Kos dere masse. Syd Frankrike er bare herlig!!God ferie.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s