Dragefrukt

Det er jo en kjent sak at det er bra å få i seg noen daglige doser med frukt og grønt. I blant kan det være gøy å prøve noe nytt og her kommer et lite tips. Pitahaya eller dragefrukt som den også kalles er en kaktusfrukt som finnes i både gul og rød/rosa utgave. Den spises i store mengder i Sørøst-Asia og er absolutt verdt å prøve:-)
Ønsker dere en fin onsdagskveld!

5 thoughts on “Dragefrukt

  1. Det der så jo bare deilig ut. Ja, en må prøve noe nytt, kan ikke spise det samme hele tiden. Må sjekke om vi har noe av dette i butikken her på det lille stedet jeg bor ;o) Ønsker deg en fin sommer!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s