Vårlig

De siste dagene har vi hatt et nydelig vær med sol og varme. Da får jeg lyst til å gjøre det litt vårlig innendørs også. Et dekorasjonsfat byr på mange variasjonsmuligheter. Her har jeg kombinert telysholdere med påskeliljer får å skape et vårlig preg:-)


Ønsker dere en fin torsdag!
Klem Marianne

5 thoughts on “Vårlig

  1. Lekkert! Jeg har gule tulipaner på bordet. Nydelig header også! Her er det igrunnen langt til vår, men jeg går tur i joggesko!Ha en fin kveld! Jeg skal på klesvisning på Herredshuset i Bygdekvinnelagets regi. G-sport, Lykkebua og Gunhild Strøms eftf. viser vårens mote. Så skal vi ha åpent på Uvdalsstugu i pausen. Fullt hus vanligvis.Klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s