Heia Norge lue

I løpet av OL ble jeg inspirert til å strikke en “Heia Norge” lue. Enkel og grei strikk på som lett lar seg kombinere med tv-kikking. Lua er strikket i Cortina Soft fra Gjestal på pinner nr. 7 og 8. Oppskriften finner du her. Lua har en fin passform, så jeg kommer nok til å strikke den igjen i litt andre farger. 
Andrea var snill og stilte opp som modell:
Vi nyter fremdeles late dager på hytta, deilig med vinterferie:-)
God tirsdag alle sammen! 
Klem Marianne

9 thoughts on “Heia Norge lue

  1. Andrea er veldig fin i Heia Norge-lua!! Så heldig du er som har to flotte modeller tilgjengelig! Jeg falt for herrelua, og har lagra mønsteret. Som så mange andre strikker jeg av lager-garn i det nye året, og denne sorten var ikke i mine garnkasser. Men jeg vet råd hvis lysten blir for stor. Coopen i Uvdal har garn fra Gjestal, nemlig.Håper dere koser dere i gråværet. Regn i all den fine snøen vår er surt, men ingen ting å få gjort noe med.Klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s