14 thoughts on “Vinterferie

  1. Så flott at dere har hatt fine dager på slalåmski! Naturskjønne områder dere har feriert i!Jeg treger over at snøen har smelta bort og håper på en halvmeter til på fjellet med det første. Ønsker deg ei fin arbeidsuke!

    Like

  2. Så fint ni har det i skidbacken!,, Va kul att du kikade in hos mej. Här hade vi kallt imorse, -17…brrr. men så brukar det va i mars o mitt på dagen då solen är fram så kommer det liet värme. Idag skall jag på lappteknik.. ha en bra vecka!

    Like

  3. Jeg har hørt om all snøen i Øygardsgrend, og det ser ut til at det stemmer. Håper det blir fint vær i vinterferien. Mildværet i dag liker jeg bare sånn passe. 10 kuldegrader om natta som stiger til bortimot 0 om dagen er ønskelig.Holder du på med å måke fram en ute-plass?Klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s