11 thoughts on “Strikkelykke

 1. Den så jeg nettopp i butikken i dag, og det er en flott bok.Nå som kofter og gamle strikkesøstrene er så HOT for tiden, må denne boken være et must hos de fleste. Jeg ønsker den meg faktisk til jul i år.Jeg har hyllemeter med strikke/heklebøker og jeg elsker dem alle sammen.En riktig god kveld til deg,Klem

  Like

 2. Her var det ei bok til å ønske seg til jul! Det blir ofte til at jeg strikker helt andre ting enn de jeg finner i strikkebøker, men det er jo så artig å bla…..Ha en fin søndag!Klem fra Uvdal

  Like

 3. Nydelig bok med flotte bilder;) Tror den står på min ønskeliste nå. Det er ikke så ofte jeg strikker/syr fra bøker, men jeg liker å bla i de;)Her er par baby-selbuvotter ferdige og en lukkekant snart ferdig! puh…..Ny dag i morgen;)Klem fra Ann-Mari

  Like

 4. En fantastisk deilig strikkebok igjen – du har så fine strikkebøker Marianne 🙂 Herlig å se – tusen takk. Jeg elsker gamle mønster og stor landskap… Ha en hyggelig søndagkveld. Klem fra Viola.

  Like

 5. Oh, den boken måste jag köpa. Undrar om man kan köpa på våra nätbokhandlar här i Sverige eller har ni norska sådana som vi har? Vi har adlibrid och bokus, men jag vet inte vad de norska kan heta. Kan du?Agneta kram

  Like

 6. Wow, så flotte bøker du får. Heldiggris! 🙂 Problemet blir vel heller å velge prosjekt og sette opp prioriteringsliste 🙂 Mye lekkert i bøkene, virkelig kjekke å ha til bruk og inspirasjon. Kos deg med pinnene fremover, Marianne.Klem,Eli Kristin

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s