OL-lue

Sist gang det var vinter-OL stilte svenskene med hekleluer, denne gangen var det Norge sin tur. Jeg har tidligere heklet en variant av den svenske luen, så da måtte jeg jo selvfølgelig ha en utgave av den norske også. Maria var snill og stilte opp som modell nok en gang:-)

Jeg har brukt ullgarnet Cortina soft fra Gjestal og heklenål nr 7. 
Oppskriften finnes under Mine hekleoppskrifter.

13 thoughts on “OL-lue

  1. Så fin den ble! Denne lua må bli Maria sin. Hun kler den så godt! Jeg tenkte å kjøpe babyull på coopen i dag, men de hadde bare ett nøste. Har noe lyseblått Lima i tilfelle lysten blir for stor. Ellers er jeg i gang med litt av hvert, strikker og ser på OL.Og det snør og snør…….klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s