Gratis bøker

Tilbud om gratis bøker kan være fristende, og jeg er en av de som har meldt meg inn i ulike bokklubber opp igjen årene. For tiden er jeg medlem av to stykker. Den ene er Bokklubben Nye Bøker. Det som er fint med denne er at man får en oppdatering på mye ny, god litteratur. Jeg liker derimot ikke at det kommer en ny hovedbok hver annen uke, det er for ofte synes jeg. Hobbyklubben til Tanum har jeg vært medlem av i flere år. I tillegg til flotte hovedbøker, får man mange andre gode hobbyrelaterte tilbud. Det er lett å søke etter eget interessefelt på medlemssiden, blant annet finnes kategorien garn og strikking.
Nå er Hobbyklubben igang med en ny kampanje. Hvis du trykker på reklamen under, kan du se om denne klubben er noe for deg:-)

 

Er dere medlem i noen bokklubber?

3 thoughts on “Gratis bøker

  1. Jeg var straks “hooked” på velkomsttilbuddet – indtil jeg læste det med småt. Jeg bor i Danmark og kan således ikke benytte mig at tilbuddet. Ærgeligt.herframinverdengaer.blogspot.dk

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s