Strikkelykke til deg?

Da er det igjen tid for en aldri så liten give away her på bloggen min. Denne gangen kan du vinne boken “Strikkelykke” av Angelsen. Det jeg liker spesielt godt med denne boken er de fantastisk flotte naturbildene. I tillegg inneholder den selvfølgelig en masse flotte strikkeoppskrifter:-)
Vil du være med, så gjør du det på følgende måte:

 • Bli følger/være følger av bloggen min og legg den til i bloggrullen din (2 lodd)
 • Lik bloggen min på facebook, trykk her og deretter på “Liker” knappen (1 lodd)
 • Del innlegget på facebook (1 lodd)
 • Link til min give away fra bloggen din, bruk bildet over (1 lodd)
(Skriv hvor mange lodd du tar)
Lykke til!

46 thoughts on “Strikkelykke til deg?

 1. Hei, og tusen takk for kommentar på bloggen min:) Alltid koselig med ny følger! Legger meg til som følger hos deg:) Denne boken har jeg fra før, så du kan se bort fra meg i konkurransen. Fin bok, med fine oppskrifter:) Hilsen Rikke

  Like

 2. Hei! Dette må jeg være med på, for denne fine boka kan jeg tenke meg i samlinga mi. Alltid spennende med Giveaway! Jeg tar 3 lodd.Ønsker deg en fin torsdag! Lett snøyr her i dag, noen minusgrader og skitur i sikte.Klem fra Ingunn

  Like

 3. Klart jag vill vara med utlottningen! Har inte sett förrän idag att du hade utlottning (jag har ju varit på semester i ja, just det, Norge). Som jag ser det blir det 1 lott för min del, har inte facebook osv utan bara bloggen.Agneta kram

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s