Mathallen Oslo

I dag tok vi en tur inn til Mathallen i Oslo. Dette er et matmarked som ligger i en tidligere industrihall på Vulkan ved nedre Akerselva. Hallen ble reist i 1908 for Vulkan Jernstøperi. Mathallen inneholder i dag en rekke matbutikker, serveringssteder og andre bedrifter. Her er det et utrolig godt utvalg og man blir virkelig fristet til å ta med seg noen godbiter hjem:-) I dag handlet vi blant annet kveite og mye godt tilbehør.
Dagens Oslotur ble avsluttet med lunsj på Olivia i Hegdehaugsveien:-)

God lørdagskveld alle sammen!

7 thoughts on “Mathallen Oslo

  1. Dette må være litt av et Mekka for matelskere, og det er vi vel i grunnen alle sammen. Her måker vi snø og strikker, kanskje en tur i lysløypa i morgen. Alt for mye vind på fjellet.Ha en fin søndag!Klem fra Uvdal

    Like

  2. Kor kjekt å lese og sjå bilda frå Mathallen. Der var mange fristande saker !Eg har lenge tenkt eg vil dit og sjå og ete, og sist eg var i Oslofanne me fram og var glade og fornøgde, MEN det var stengt !!:(Trur det var mandag og då er det stengt kvar veke.Så eg må prøve igjen neste gong eg er i Oslo.God søndag til deg. Her er regn og vind så me har innedag på hytta..Klem Anne-Mari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s