Det snør, det snør….

Helgen ble tilbragt på hytta og her var det virkelig nok av snø:-) Vi kjøpte denne hytta for 14 år siden og det har kun vært nødvendig å måke taket en gang tidligere. Nå tok vi ikke sjansen på annet enn å måke og det var litt av en jobb. Det er jo litt moro med alt snøen også, og jeg måtte jo bare prøve å hoppe fra taket:-)

Det er også mer enn nok snø her hjemme, og det ser ut som om det skal fortsette å snø enda noen dager.
Favorittaktiviteten for tiden er derfor snømåking:-)
Oppfordrer dere alle til å ta turen innom min nystartede blogg HverdagsBlogger. Her vil jeg forsøke å samle så mange hverdagsblogger som mulig, håper dere har lyst til å være med:-)

God tirsdag alle sammen!


11 thoughts on “Det snør, det snør….

 1. Det å hoppe fra taket og ned i snøen, er barndomsminner. Der jeg bodde, var det en garage-rekke som vi ungene klatret opp på, for så å hoppe ned i nysnøen.Ja, her er det også mye snø, og det bare fortsetter å snø. Kanskje dette er taken for alt det fine været vi har hatt til nå????Men vi som bor i Norge , er jo vant med slikt vær. Vi har både vinterdekk og varmt tøy i bakhånd. Verst er det jo for de. Som ikke er vant til det.Kos deg med snømåkingen, du. Jeg strikker istedet, jeg. 😉

  Like

 2. Ja her var det masse snø! Det minner meg om hytta vår på Voss. Alltid like spennende å komme opp i påsken og se hvor mye snø det er. Må vi måke oss ned til vedskjulet eller bare fram til døra, hehe;)Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag!

  Like

 3. Juhu 🙂 Det er gøy å hoppe fra taket! Ikke fullt så gøy å måke det….. Masse snø hos oss også, begynner å lure på hvor jeg skal gjøre av det! I kveld er det faktisk oppholdsvær og ingen vind, det har ikke skjedd de siste 10 dagene, må nytes så lenge det varer 🙂

  Like

 4. Det går rykter her i Uvdal om at i Øygardsgrend, der er det mye snø. der! Ja, vi får bare ta det vi får hvor vi enn er. Snømåking er i alle fall god mosjon.Ha en fin tirsdagskveld!Klem

  Like

 5. Masse arbeid men morskap også :-)Vi har bare 3 cm snø, fjellet i nærheten har 5 cm. Og fjellet litt fjernet har 10 – 20 cm snø vi var da – normal er 1,5 m!!!Så jeg gleder meg å se fin snø i bilder dine. Ha en herlig fredag og helg. Klem fra Viola

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s