Hønsestrikk

CappelenDamm har sendt meg et eksemplar av sin nyeste strikkebok:-) Boken heter “Hønsestrikk til folket” og forfatterne er Cecilie Kaurin og Linn Bryhn Jacobsen. Hønsestrikk er et begrep som ble skapt i Danmark på 70-tallet. Kort fortalt betyr det at man skaper og strikker egne mønstre og setter de sammen slik man vil. Hønsestrikk passer for alle som liker å dikte og fantasere med strikkepinnene uten å være fastlåst i en oppskrift. Boken inneholder små og store prosjekter i ulik vanskelighetsgrad. I tilllegg finner man mange tips og råd i forhold til å lage mønstre selv. 
Cecilie Kaurin er designeren bak den populære Karpe Diem genseren, og i boken får du vite hvordan genseren ble laget. Boken inneholder også nye oppskrifter på genseren til både barn og voksne.
Da min yngstedatter Maria bladde gjennom boken fikk hun veldig lyst på en Karpe Diem genser, så da får vi se om jeg kommer igang med en etterhvert. Den ser iallefall ut til å være morsom å strikke:-)

6 thoughts on “Hønsestrikk

  1. Hej:-) skynd dig at komme i gang…det er sjovt at strikke og man får hele tiden lyst til lige at lave et mønster færdigt:-)Skønne ting i bogen:-)glæder mig til at se hvad du finder på….

    Like

  2. Fin nye strikkebok har du Marianne. Hestergenseren er deilig! Fantastisk!!!Ha en herlig torsdagskveld. Jeg går til Yoga nå… herlig for kroppen 🙂 Hjertelige hilsen sender deg Viola.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s