Endelig ferdig…

Endelig ble også min Skappelgenser ferdig:-) Det er en god stund siden denne ble påbegynt, og etter at den ble ferdigstrikket har den ligget lenge i vente på å bli sydd sammen. Genseren ble ferdig i juleferien og Maria var snill og stilte opp som modell:-) Jeg har brukt Tynn Alpakka og Faerytale fra Du store alpakka, genseren er strikket med pinner nr. 6. Siden jeg ikke ønsket genseren så stor som orginalen, har jeg tilpasset oppskriften en del. Oppskriften jeg har brukt finnes under Mine strikkeoppskrifter🙂

God torsdagskveld alle sammen!


5 thoughts on “Endelig ferdig…

 1. Flott skappelgenser du har strikket. Fin farge også. Står på planen her også, har gjort det lenge. Både døtrene og jeg ønsker oss, og det er i grunnen litt dårlig gjort at jeg ennå ikke har strikket skappelgenseren! Men det skal bli.. Nydelige votter du hr strikket lenger ned, Trysilvotter, kult 🙂 Ha en fin kveld !

  Like

 2. Så søt Maria med lua og genseren og deilig snø – fine bilder. Fantastiske farger. Herlig har du strikket. Jeg kan tenker meg du er veldig fornøyd. Tusen takk for fine vinterbilder og vinterklær. Vi har 10 grad og jeg håper vinter kommer enda med snø til oss.. Ha en hyggelig kveld. Klem fra Viola.

  Like

 3. For en herlig farge 🙂 Jeg kjøpte garn til en Skappel genser i dag, ei niese som snart har bursdag og ønsket seg den ;)Har strikket noen tidligere, og synes ikke det er det gildeste, men holder vel ut en til 😉

  Like

 4. Dette er faktisk en av de fineste jeg har sett av denne sorten! Maria kler den kjempegodt, så denne blir det nok kamp om! Akkurat passe i størrelsen, i alle fall til Maria. og fint strikka. Flott farge du har valgt!God helg fra Uvdal

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s