Jul på hytta

Vi hadde noen fantastisk deilige dager på hytta i romjula:-) Her var det snø og julestemning i massevis, i stor kontrast til regnværet hjemme. Dagene gikk med til uteaktiviteter som aking og skikjøring. Kveldene ble brukt til lesing av bøker, strikking og et og annet spill. God mat og god rødvin hørte selvsagt også med:-

Nå er hverdagen godt igang igjen, og det er på tide å gjøre seg klar til en ny arbeidsuke. Ønsker dere alle en fin søndagskveld!

10 thoughts on “Jul på hytta

  1. Ååå, flotte farger. Det kommer til å bli et kjempeflott teppe. Størrelse stor eller? Jeg har et hekleteppe med oldemorruter på tapetet, men har liksom ikke tenkt ut farge og garn… Tenker vel like mye på hvor mye arbeid det innebærer, thi-hi. En dag…! 😛 Flinke du, ser frem til å se resultatet. Selvgjort gjør susen også 😉 Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år og ser frem til mange kjekke bloggbesøk og inspirasjon fra deg 😀

    Like

  2. Fine bilder !Bortsett frå snøen hadde me det nokså likt med jul på hytta…Snøen som låg så flott før jul regna vekk til barnebarna sin store skuffelse.Men det kjem nok meir får me håpe.Ha ei fin veke 2.Klem

    Like

  3. Høres ut til at dere har hatt en super romjul:) Det er slik jeg gjerne skulle ha hatt den, her regnet alt vekk, julestemningen også. Jeg ryddet bort jula fort i år, ble nesten irritert når jeg ¨så det 😉 De har meldt snø her neste uke, kanskje jeg må ta den frem igjen da 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s