Juleferie!

Endelig er juleferien i gang og det er deilig å tenke på alle fridagene som ligger og venter på oss:-) I dag skal de aller siste juleinnkjøpene bli unnagjort, slik at lillejulaften kan nytes i ro og fred i morgen.
Her hjemme har dessverre all snøen regnet bort, så det er dårlig med julestemning utendørs.
Kanskje blir dere i julestemning av disse bildene som jeg har lånt fra Andrea sin blogg🙂
Hvis dere trykker på “knappen” under innleggene på bloggen hennes, kan dere være med å stemme henne frem som “Årets nykommer” i Vixen Blog Awards. 

Ønsker dere alle en riktig god jul!


9 thoughts on “Juleferie!

  1. Ja, nå skal det bli godt med ferie :)Ingen julestemning å spore utendørs her heller, bare strålende sol og 10 varmegrader….I dag skal det vaskes ferdig, pynte tre og handle. I morgen blir det bare KOS :)Nyt dagene!

    Like

  2. Takk for hilsen hos meg, og god jul til deg også! Tenker det er godt med noen fridager sammen med familien. Vi er straks på farten til Gardermoen. Vi har snø på bakken, men det er ikke store mengder. Det meldes derimot om fint skiføre på Dagalifjell.Juleklem fra Ingunn

    Like

  3. Så vakkert;)Koselig å pynte både inne og ute i mørketiden. Her ved Trondheimsfjorden er vi snøløse så det er ekstra mørkt.Nå er det jul og vi går mot mer dagslys;)Ønsker deg en fredfull julehøytid;)Klem fra Ann-Mari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s