Førjulshygge

Her om dagen dro jeg og Maria inn til Oslo for å handle litt julegaver. Vi hadde en kjempekoselig tur med shopping, god mat og “jenteprat”:-) Det var veldig flott i slottsparken denne dagen, så her får dere se noen bilder derfra:

I helgen går til til Oslo igjen, denne gang på julebord. Det er mye som skjer nå i desember, men det er jo litt av sjarmen med førjulstiden også synes jeg. Forhåpentligvis får jeg også unna de siste julegaveinnkjøpene mens jeg er i hovedstaden. Ellers er jeg ferdig med en av vottene jeg skrev om i et tidligere innlegg. Nummer to er påbegynt, så da er det håp om at de kan bli julegave. Jeg skriver om de her på bloggen for å legge litt ekstra press på meg selv. Blir litt flaut om jeg ikke klarer å bli ferdig med et vottepar, når jeg ser hvor produktive mange av dere er på strikkefronten:-)
God førjulshelg til dere alle!

7 thoughts on “Førjulshygge

  1. Herlig med jentetur med alt som hører med. Flotte bilder av Oslo i vinterprakt og dere to 🙂 Ser snuppa har fått med seg noen godbiter ja ^_^Nyt førjulstiden og kos deg på julebord i tigerstaden! ;)KlemEli Kristin

    Like

  2. Utrulig flotte bilder du har tatt i slottsparken. Litt fransk stemning har du også klart å få på noen av dem.Her er det maratonjobbing før jul ( litt sliten nå….) og strikking innimellom. Håper jeg får ferdig gavene jeg har planlagt å strikke til julegaver. Hepp hepp med vottene. De blir nok ferdig, skal du se.Ønsker deg en riktig fin helg. Selv er jeg på farten til jobb….i regnvær.Klem

    Like

  3. Ja det gir så mye å gjøre… nå til adventstid. Jeg kommer heller ikke foran med min strikkearbeider!!! Og jeg håper også jeg blir ferdig med gaver min 🙂 Deilige bilder fra Oslo og slottparken. Jeg liker. Vi tar ferie alltid noen dager i Oslo – som vi reiser til Vestlandet. Ha tusen takk for fine bilder. En hyggelig adventshelg jeg ønsker. Klem fra Viola.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s