Holmevann

Tenk at det alt er fredag igjen, uka går utrolig fort. Denne helgen har vi ingen spesielle planer og det er i grunnen ganske deilig. Jeg holder på med et par votter som forhåpentligvis blir klare til jul, så litt tid går nok med til strikking. Forrige helg var vi på hytta på fjellet. Det var lite snø der, så vi får håpe det blir litt skiføre der i juleferien. Rett ved hytta ligger Holmevann, og her kommer noen bilder som ble tatt der forrige helg:

Ønsker dere alle en fin fredag!


6 thoughts on “Holmevann

  1. Takk for hyggelig kommentar hos meg! Lykke til med vottene! Artig å se bilder fra kommunen vår!Riktig god helg! Her er det skiskyting på TV og støvsuging på gang.Klem fra Ingunn

    Like

  2. Masse takk for deilige bilder… det ser ut fin adventtid med kuldegrad. Vi har 1 grad med regn, jeg håper snø kommer denne månad og jeg kan gå ski løpe. Ingunn ser Biathlon jeg liker å se også… du også Marianne? Ellers jeg har masse å gjøre og mye besøk og så jeg har ikke tid med strikke. Men jeg har ikke ferdig julgaver!!! Lykke til med dine strikkearbeider. Ha det veldig fin med advent… og har i dag hyggelig med Nikolaus… var kommet Nikolaus til deg i morges… til oss kom han sist natt 🙂 Klem fra Viola.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s