Lekre masker

“Lekre masker og lekne sting” er en utrolig vakker strikkebok. Boken er full av nydelige fotografier og selvfølgelig inneholder den også masse fine oppskrifter. Forfatter Sidsel J. Høivik har blant annet latt seg inspirere av gamle strikkemønstre som Setesdal og Fana. Jeg var så heldig å få et eksemplar av boken fra Gyldendal Forlag🙂 Her kommer en aldri så liten smakebit:

Tenk at det alt er torsdag kveld, nå ser jeg virkelig frem mot en avslappende helg!

9 thoughts on “Lekre masker

  1. Disse fine strikkebøkene som utgis er virkelig snadder for oss strikkere, og det går godt an å bla i dem uten å strikke noe også. Å glede seg over noe vakkert er viktig i hverdagen.Riktig god helg! I morgen skal vi ha gammeldags basar til inntekt for Demensaksjonen. Helselaget arrangerer. Håper det kommer mye golk….Klem fra Ingunn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s