Sokker

Da har også jeg blitt den heldige eier av et eksemplar av boken “Sokker”:-) Boken er skrevet av Bitta Mikkelborg, og den har blitt rost opp i skyene av mange strikkeglade. Boken inneholder masse flotte oppskrifter på sokker i alle tykkelser og varianter. Hvis du strikker et par i uken, kommer du gjennom alle oppskriftene på et år. En ting jeg likte spesielt godt med boken, er den nøye strikkeforklaringen i begynnelsen. Er du litt uerfaren på å strikke sokker, er dette til meget god hjelp.
En stor takk til Pax forlag som var så snille å sende boken til meg:-)

Tipper det er en del som benker seg foran tv`n for å se  “Nasjonal strikkekveld” senere i dag, kanskje med strikkeprosjekter fra nettopp denne boken:-)

God helg alle sammen!


6 thoughts on “Sokker

  1. Ja, gjett om jeg skal følge med! Jeg har ordna meg med to bundinger i tilfelle jeg blir lei den ene…..Dette blir gøy! Så fin bok du har sikra deg! Noe å ønske seg til jul, kanskje?God helg og god strikkekveld!Klem fra Ingunn

    Like

  2. Den boka ville jeg ta en titt i hos den lokale bokhandleren, men den var populær.Alle bøkene hadde forlatt hyllene før jeg rakk det – får vente på neste ladning 🙂

    Like

  3. Så en deilig sokker-strikkebok du har. Masse glede med strikke jeg ønsker deg. Og jeg er spennende… hva kommer… kanskje… Ha en hyggelig søndagkveld. Hilsen til deg fra Viola.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s