11 thoughts on “Oslo

 1. Hei på deg:):) virker som at du har kost deg masse:) det gjør godt med litt kvalitetstid med gode venner;) fri fra barn og bare seg selv tid:) Flotte bilder av deg og dine venninner:) Ønsker deg en flott søndagskveld, og ei flott ny uke:):) Stor klem fra Linn

  Like

 2. En venninnetur til Oslo er tingen: god mat, litt vin og shopping! Hva mer er det å ønske? Godt du passa på veska di!Ønsker deg ei fin uke, og god tur til Maria som skal på leirskole! Det blir stas, tenker jeg.Klem fra Ingunn

  Like

 3. Fristende garnhyller og fine høstbilder fra Oslo! Minner meg om mange turer til Østlandsk lærerstevne. Kjekt med en bytur, det skal være visst.Ha ei fin arbeidsuke!Klem

  Like

 4. Det er hyggelig med en dag eller fler i Oslo. Særlig når man kan gå litt rundt, og se litt i butikker, ta en lunch, glo på folk som går forbi……..Hotelledere lå på har jeg også vært på flere ganger, spessiellt med møter med jobben.

  Like

 5. Härligt! Jag tycker ju så mycket om Oslo. Fast sist jag var där fick jag parkeringsböter fast jag inte parkerade, jag bara stannade till lite och var kvar i bilen för jag visst inte vart jag skulle och vips var det en man där och botlade mig, 600 norska kronor vilket är ungefär 400000 i svenska……nej, men det kändes lite orättvist. Så just nu är jag liiite sur på Oslo, men det går snart över. Älskar Karl Johan och restaurangerna på Aker brygge och laxen på Grand Htl.Agneta kram

  Like

 6. Alltid kjekt med en tur til tigerstaden. Stas å vandre rundt, mye å se og gjøre – eller bare nyte! 🙂 Herlige høstbilder! Tipper du har funnet deg litt snop både i ymse garnbutikker og annet også, he-he. Blir spennende å se hva du lager fremover. Har vært innom men dårlig på å legge igjen spor etter meg den siste tiden. Følger med 😉 Har hørt mye om Yogi-teen, tror det må testes ut. Nyt dagen!Klem fra meg

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s