Høstferien i bilder

Da har vi kommet vel halvveis i en ny arbeidsuke, utrolig hvor fort dagene går. Vi hadde en flott høstferie forrige uke og her kommer et aldri så lite bildesammendrag av ferieuka. Som dere ser hadde vi mye fint vær, vi gikk mange flotte turer og jeg fikk også tid til litt strikking og lesing.
1. oktober feiret vi 19 års bryllupsdag på hytta. Rødvin og god mat hørte selvsagt med:-)

God onsdagskveld!

8 thoughts on “Høstferien i bilder

 1. Hei Marianne;)Å så flotte bilder fra en flott plass;) Det er så godt å ha en slik plass hvor en kan nyte fridager med turer, kos og strikking;)Vi har høstferie denne uka, og det regner og regner. Enda iallefall;)Fine dager ønskes deg;)Klem fra Ann-Mari

  Like

 2. Så flotte bilder! De blir bare finere og finere! Koselig at dere hadde det hyggelig i ferien. Gratulerer med bryllupsdagen! Vi har perlebryllup oktober.Fortsatt fin uke! Nå regner det her.Klem

  Like

 3. Dt var noen fantastiske flotte bilder du har tatt. Høsten har jo de flotteste fargene, og med dine klare bilder, kom de så flott frem. Kan tenke meg dere hadde en fin uke.Etterpå skal jeg ut på tur med datteren og hesten. Mulig jeg må ta kameraet med……..Grattis med overstått bryllupsDAG, og ha en riktig fin helg. Klem

  Like

 4. NYDELIGE bilder. Når naturen og været er så fint som dette, så blir det jo glansbilder.. Ser også en “Dorte-genser” i produksjon..( eller kanskje det er noe helt annet).. Det er kos med nytt strikketøy uansett…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s