Enkle pulsvarmere

Nå nyter jeg en uke med høstferie. Foreløpig har været vært ganske så bra, og i morgen tar vi turen til fjellhytta vår. Skal bli deilig med noen avslappende dager på fjellet nå:-)
Med ferie blir det også gjerne litt strikking. Disse enkle pulsvarmerne i tykt garn er raske å strikke og varmer godt nå utover høsten. Start med vrangbordskant, deretter rillestrikk før du avslutter med vrangbordskant igjen.
 

 
God høstferie til dere som er så heldige å ha det!
 

Klem Marianne

 

 
 

14 thoughts on “Enkle pulsvarmere

  1. Tøffe og flotte pulsvarmere som jeg gjerne legger ut på fb-sida Lun&Lett..hvis jeg får lov?…linker selvfølgelig til deg!Høstferie neste uke her, glerder meg:)Kos dæ i ferien, klem;)

    Like

  2. Deilige pulsvarmarar.Nyt dagane på fjellet i det nydelege haustveret. Håpe det varetil helga når me skal på hytta :)Takk for koseleg helsing på mitt forrige innlegg :)Fin kveld frå Anne-Mari

    Like

  3. Hei;)Så fine pulsvarmere du har laget;) Det er så kjekt å finne pulsvarmere nå som det begynner å bli litt kaldt.Jeg har høstferie neste uke og med en mann med masse overtid blir det fri på oss begge og vi skal til fjells noen dager;) Gleder meg allerede;)Kos deg på fjellet;)Klem fra Ann-Mari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s