Høstgleder

Nå har det vært stille her på bloggen en liten stund. Dagene har vært fylt opp med jobb og fritidsaktiviteter, så tiden har ikke helt strukket til. Det er lenge siden jeg har vært på bloggbesøk til dere også, men nå skal jeg snart ta meg en runde:-)
Høsten er på mange måter en fin årstid synes jeg. En vakker høstdag med frisk klar luft på fjellet er noe jeg virkelig setter pris på. Det er også koselig å fyre i peisen og kose seg med en god bok eller et strikketøy på mørke høstkvelder. En annen ting å glede seg over er alt det spiselige naturen har å by på i denne årstiden:-)
 
 
Nyt høstdagene alle sammen!
 

Klem Marianne

 
 

2 thoughts on “Høstgleder

  1. Hei Marianne. Koselig å se deg igjen her. Høsten er så deilig tid. Jeg nyter bærene og fruktene, med deilig mager kesam på. Jeg er på diett nå igjen. hihi.FOR en flot datter du har. Jeg har sett inleggene dine nedover her. Og hun er bare såå flink å flott. Håper det gikk fint med henne i DET NYE.Klemmer fra Margareth

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s