6 thoughts on “Stem på Andrea!

  1. Jeg har stemt på henne:-) og det av den ene og enkle grunnen fordi hun er mest verdig spør du meg;-)Jeg håper og tror hun topper hele driten;-) Har sett bloggen hennes og jeg liker hennes stil og synes hun virker som ei flott jente:-)Lykke til:-)Klem fra Linn

    Like

  2. Hei Marianne! Ville stemme på flotte jenta di, men finner ikke noe link til det. Er det over pga programmet eller kommer det flere muligheter? Du får poste ny link dersom det er mer avstemming :)Tvi tvi og masse lykke til. Nydelig datter :)Eli Kristin

    Like

  3. Jeg ønsker jenten din lykke til. Vanligvisser jeg ikke på sånne program, men ble jo litt nysjerrig da jeg så det nevnt her på bloggen. Morsomt at dte var henne de valgte blandt de første. En flott jente.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s