Det Nye Jenta 2013

I dag kommer det et aldri så lite skryteinnlegg fra meg. Bladet Det Nye utlyste i vår en konkurranse hvor de skal kåre Det Nye jenta 2013. Vår datter Andrea var en av 600 som meldte seg på til konkurransen, og er nå en av 30 utvalgte som er med når sendingene starter på TV2 Bliss i morgen kveld kl. 21.25.
Har du lyst til å lese mer kan du gå inn på Tv 2.no
Ønsker dere alle en fin søndagskveld!

8 thoughts on “Det Nye Jenta 2013

  1. Gratulerer. Jeg så nettopp reklamen på tv, og tenkte at jeg ville se i morgen.Da kan jeg også snart skryte litt, for snart kommer sønnen min på et program også. Og tanteungen min kommer i et annet program.Det var da voldsomt til kjendiseriet på oss to fremover 🙂

    Like

  2. Hei Marianne:-) vet du? Det viste jeg før du sa det, så hun i reklamen (såvidt) men jeg kjente igjen hun og tenkte med meg selv at det må være jenta til Marianne:-) hun er jo så naturlig pen, og ekte:-) heier på henne:-) skal se det, må jo det når det er jenta til ei av mine bloggvenniner:-)Stor klem til deg:-)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s