Hyde Park/ Serpentine

Det ble tatt mange bilder i London og i dag fikk jeg lyst til å vise dere noen fra Hyde Park og Kensington Gardens. Hyde Park er en av de kongelige parkene i London. Parken ble arvet av Henrik VIII fra munkene i Westminster Abbey i 1536. Den var da en privat jaktmark for monarken og hoffet hans. Karl I gjorde parken tilgjengelig for alle i 1637. Naboparken Kensington Gardens blir ofte feilaktig tatt for å være en del av Hyde Park. Mellom Hyde Park og  Kensington Gardens ligger den kunstige innsjøen Serpentine.
Jeg liker å starte Londonoppholdet med en tur i disse fine parkene. Det er fasinerende med de store kontrastene mellom freden og roen her og det hektiske bylivet i Londons sentrum.4 thoughts on “Hyde Park/ Serpentine

  1. Så fine bilder du har tatt i Hyde Park. Der har jeg også vært en gang.Det er jo det samme med Central Park i NY. Jeg elsker å gå i en stor park i en stor by. Det er som å komme til et annet sted.Og det flotte bildet av jentene, da.Ønsker deg en riktig fin helg.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s